Not Angka Pianika Nganti Kuru - Didi Kempot

                                                                                                       https://www.afyinfo.com/

Gambar di atas adalah tata cara membaca not angkanya...!

Dari Kiri Angka
4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1
Tombol Hitam Atas dari Kiri
#4 #5 #6 #1 #2 #4 #5 #6 #1 #2

Not Angka Pianika dan Lirik Lagu Nganti Kuru - Didi Kempot

7 5 7 2' 3'2'1'
Nelongsoning atiku
1' 2' 1' 7 5 6 7 1' 6
Yen kelingan marang sliramu
6 7 1' 2' 1' 7 6
Telung tahun lawase
6 7 1' 2' 1' 7 6
Nggonku ngenteni kowe
6 5 6 7
Nganti kuru 

7 5 7 2' 3' 2' 1'
Kabeh konco wes ngerti
2' 1' 7 56 7 1' 6
Yen kowe kui duwekku
6 7 1' 2' 1' 7 6
Nanging opo salahku
6 7 1' 2' 1' 7 6
Tego ninggalke aku
6 5 4/6 4/ 5
Tanpo weneh warto

Reff:
5' 4'/ 5'4'/ 3' 2'3' 5' 3'
Nadyan aku wong ora nduwe
4'/ 5' 4'/7 2'3'72'
Nanging ojo diece
7 7 7 7 67 1' 3' 6
Kowe mbiyen piye janjine
6 71' 7 1' 3'72'
Kok dadi koyo ngene
5' 4'/ 5' 4'/ 3'2'3' 5'3'
Remok jroning atiku iki
4'/ 5' 4'/ 7 2' 3'72'
Kowe mblenjani janji
7 7 7 7 6 7 1' 3'6
Sak lawase uripku iki
67 1' 4/ 7 65
Aku ora bakal lali

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel