Lirik Lagu Wayu Colongan - Dian Anic

             https://www.afyinfo.com/

Chord KUnci Gitar dan Lirik Lagu Wayu Colongan - Dian Anic 

Lara perih ngererasa ati
Kaya di iris karo beling
Lakine kula sing tek sayangi
Tegel pisan uis rabi maning

Mangkate kula kang ning Taiwan
Dudu piknik lan pelesiran
Sun rela mbujang demi sampean
Di balese pengkhianatan

Reff :
Paingan njaluki bae kiriman
Alesan kanggo modal dagangan
Bli weruh yen nganggo ngawin jembete
Sampean tega meres rabine

Wong lanang uis wayu colongan
Sun balik mung olih tetangisan

Mangkate kula kang ning Taiwan
Dudu piknik lan pelesiran
Sun rela mbujang demi sampean
Di balese pengkhianatan

Paingan njaluki bae kiriman
Alesan kanggo modal dagangan
Bli weruh yen nganggo ngawin jembete
Sampean tega meres rabine

Wong lanang uis wayu colongan
Sun balik mung olih tetangisan

Lara perih ngererasa ati
Kaya di iris karo beling
Lakine kula sing tek sayangi
Tegel pisan uis rabi maning

Mangkate kula kang ning Taiwan
Dudu piknik lan pelesiran
Sun rela mbujang demi sampean
Di balese pengkhianatan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel