Lirik Lagu Tamu Kondangan - Ayu Karlina

  https://www.afyinfo.com/


Lirik Lagu Tamu Kondangan - Ayu Karlina

Bli pernah tek bayangaken
waktu kula nerima undangan
ana arane sampean
ana potone kakang
arep pengantenan

Bli bisa dadi jodone
kula sing jaga batur sing duwe
jalin hubungan karo kula
kien sampean bahagia
kula sing lara

Reff :
langka mendung tapi udan
kaya gludug ning wayah ketiga
sampean nyiptakaken pesta perkawinan
lara… lara…

Bengen janji arep temenan
nyatane cuma kanggo dolanan
sekien kula mung dadi tamu kondangan
tega… tega…

Diri kula mung di pandeng
sebelah mata

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel