Lirik Lagu Rahasia Hati - Emek Aryanto

                                https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Rahasia Hati - Emek Aryanto

Sun ngakui kula masih dhemen.
Sun ngakui kula masih sayang.
Tapi kula mawas diri.
Wis ikhlas rela ora nduweni.
Sun sadar kalah saingan.

Duh kaen luwih layak nggo sampean.
Bari kula ke gantengen lanang.
Pasti gejlug bli imbang yen di sawang.

Reff :
Cukup sing weruh kula lan pengeran.
Sepira gedhene sayang ning sampean.
Wong sejen bli usah weruh.
Cukup dadi rahasia hati.
Sampean mah bli mungkin ngerti.

Kula sih wis cukup bahagia.
Sampean masih gelem nyapa.
Sun sadar kalah saingan.
Duh kaen luwih layak nggo sampean.

Bari kula ke ganthengen lanang.
Pasti gejlug bli imbang yen di sawang.

Reff :
Cukup sing weruh kula lan pengeran.
Sepira gedhene sayang ning sampean.
Wong sejen bli usah weruh.
Cukup dadi rahasia hati. Sampean mah bli mungkin ngerti.

Kula sih wis cukup bahagia.
Sampean masih gelem nyapa.
Sun ngakui kula masih dhemen.
Sun ngakui kula masih sayang.

Tapi kula mawas diri.
Wis ikhlas, rela ora nduweni.
Sun sadar kalah saingan.
Duh kaen luwih layak nggo sampean.
Bari kula ke ganthengen lanang.
Pasti gejlug bli imbang yen di sawang.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel