Lirik Lagu Rabi Cadangan - Dede Risty

                 https://www.afyinfo.com/

Chord KUnci Gitar dan Lirik Lagu Rabi Cadangan - Dede Risty  

Cintane cuma hayalan
Cuma dadi rabi cadangan
Sepira eman ning kula
Bli mungkin megat rabine dika

Senajan akehe lintang
Angger wulan sing luwih padang
Sepira sayang ning kula
Angger luwih sayang rabine dika...

Lamon tetep tek lakoni'
Watir malah dadi geni
Lamon arep tek akhiri
Watir sun sing lara ati

Ibarat nyemplung wis teles
Tek lakoni najan ngenes
Dadi rabine sampean
Najan mung rabi cadangan
Mung cuma.. rabi cadangan

Cintane cuma hayalan
Cuma dadi rabi cadangan
Sepira eman ning kula
Bli mungkin megat rabine dika

Senajan akehe lintang
Angger wulan sing luwih padang
Sepira sayang ning kula
Angger luwih sayang rabine dika...

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel