Lirik Lagu Nanggung Resikone - Dian Anic

         https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Nanggung Resikone - Gudang

Langka angin langka udan
Suara gledek awan-awan
Rabi sing tek sayang-sayang 
Kien di gawa wong liyan

Hilang harga diri wong lanang
Uis terlalu kebangetan
Kie mah tegel-tegelan
Bonggan sira gawe kawitan
Siap nanggung resikone......

Reff
Duhh sayang temen ninggalaken kita sing demen
Tek deleng-deleng sira kuh nemen gawe mengkelaken

Rumah tangga kita lan sira dau pirang dina
Janji supata sira ning kita kien ninggal lunga laka kabar brita
Hoooooooooo....
Dosa sing nanggung sira

Hilang harga diri wong lanang
Uis terlalu kebangetan
Kie mah tegel-tegelan
Bonggan sira gawe kawitan

Siap nanggung resikone......

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel