Lirik Lagu Kanggo Wong Kaen - Dian Anic

     https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Kanggo Wong Kaen - Dian Anic

Melolong mata munangnang
Bli bisa ngucap
Yen lagi ngrasuk kebayang
Wong kaen liwat

Raga meneng katon anteng
Jareh sing mandeng
Ning ati kedereng-dereng
Rindu lan kangen
Rasane wong lagi demen

Reff :
Bisikan ning jero batin
Bli moni tapi sun yakin
Kegawa semilire angin
Nambani kangen sing dingin

Ngirim rindu nitip kangen
Muga krasa ning wong kaen
Senajan ora kedeleng
Sejujure kula demen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel