Lirik Lagu Bagja Diri - Sri Avista

           https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Bagja Diri - Sri Avista

Dudu Kanda Tapine Bukti
Nasib Sing Lagi Di Alami
Cerita Masalah Cinta
Seneng Tapi Mung Sementara

Wong Loro.. Wis Pada Senenge..
Mung Angel Kenang Wong Tuane..
Karena..prestasi Lan Materi..
Angel Arep Dadi Sawiji..
Dudu Kanda Tapine Bukti..

Dhuh.. Bagja Diri..
Pisah.. Karo Kekasih..
Demi.. Harta Lan Tahta..
Rela..Di Gawe Apa..

Dhuh.. Ampun Gusti..
Batin.. Rasane Sedih..
Tanpa.. Salah Lan Dosa..
Kula Di Kongkon Pisah..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel