Chord Kunci Gitar Pileg Emek (Kepipil Nggo Ngeleg) - Emek Aryanto

                                  https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Pileg Emek (Kepipil Nggo Ngeleg) - Emek Aryanto

Am F
Yen ning dunya langka penjara.
Dm E
Lamon ora wedi dosa.
F G
Kayane wong lanang gelap matane.
F Am
Yen anak rabine langka belanjane.

Am F
Ibarat panase srengenge.
Dm   E
Bli nyusul panase wulan.
F G
Wulan tanggal tua wayah setoran.
F Am
Endhas kaya panas kebakaran.

Reff :
G Am
Kita wong susah.
G Am
Cuma wong kuli.
G
Mangan dadak ngulati.
F G Am
Enthok nang pileg, kepipil nggo ngeleg.

G Am
Metune kerep. 
G Am
Manjinge arang.
G
Rezeki tekane jarang.
F G
Wong dadak luruh.
  Am
Hasile bli tentu.

G
Boro-boro bisa nyelengi.
F G Am
Kenang pileg deduwean diadoli.

Am         F
Nok wong ayu rabine reang.
Dm E
Aja gerek pengen nyandhang.
F    G
Aja kesirian tangga batur.
F  G Am
Sing penting dapur masih bisa ngebul.

G Am
Kita wong susah.
G Am
Cuma wong kuli.
G
Mangan dadak ngulati.
F   G Am
Enthok nang pileg, kepipil nggo ngeleg.

G Am
Metune kerep. 
G Am
Manjinge arang.
G
Rezeki tekane jarang.
F G
Wong dadak luruh.
  Am
Hasile bli tentu.

G
Boro-boro bisa nyelengi.

BACA JUGA :
Lirik Lagu Tarling Cinta Murni Emek Aryanto
F G Am
Kenang pileg deduwean diadoli.

Am F
Yen ning dunya langka penjara.
Dm E
Lamon ora wedi dosa.
F G
Kayane wong lanang gelap matane.
F Am
Yen anak rabine langka belanjane.

Am F
Ibarat panase srengenge.
Dm   E
Bli nyusul panase wulan.
F G
Wulan tanggal tua wayah setoran.
F Am
Endhas kaya panas kebakaran.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel