Chord Kunci Gitar Anik Arnika - Luwiyan Demen

                         https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Anik Arnika - Luwiyan Demen

Intro : Em D G C Em
Em D C Em - C Em

Em G D Em
Wis Pirang Balen Dilelara Mengkenen
Am D Em
Bli Keitungan Ning Jriji Kula Diselingkuhi
G D Em
Pipi Wis Biasa Teles Kenang Banyu Mata
Am D Em
Tangan Wis Biasa Lemes Kanggo Ngelusi Dada

Musik : D C Em

Em G D Em
Kula Wis Ngarti Bli Pernah Dihargai
Am D Em
Sekien Sadar Posisi Bli Due Tempat Ning Ati
G D Em
Mestine Kakang Wong Lanang Aja Kaya Konon
Am D Em
Lamon Wis Ora Sayang Aja Nglelara Wong Wadon

Melody : G D C Em G D C D Em

G Em G Em
Bli Kuat Kula Mandeng Larane Terlalu Njarem
D Am D
Cinta Disepeleaken Ibarat Manuk Tek Gegel
Bm D Em
Alon Alon Sampean Tek Aburaken

Suling : C D Em

G Em G Em
Cuma Luwiyan Demen Cinta Sing Tek Rasakaken
D Am D
Bli Pengen Tek Terusaken Suara Ati Bebisik
Bm D Em
Yen Sampean Dudu Wong Lanang Terbaik
D G
Suatu Saat Sampean Bakale Nyasag
D Bm Em
Yen Weruh Cinta Kula Sing Luwih Kandel

Outro : C Em

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel