Chord Kunci Gitar & Lirik Lagu Susy Arzetty - Pegatan

              https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar & Lirik Lagu Susy Arzetty - Pegatan

RUSAKE HASRAT LANDEPE ILAT
ILANG ASIHE ILANG SAYANGE
RUSAK ATI MBAKAR PIKIRAN
LAMBE KEPRUCUT TEKANG PEGATAN

**) :
DEMEN LAN MELAS LANGKA BEKASE
KORENG NANG ILAT SUE WARASE
PEGOT PARENG LAKA TAMBANE
KETURUNAN DADI KORBANE

Reff :
BEKAAAS BEKAS LAKI BENGEN
SEKIEN UWIS DADI WONG SEJEN

ANAAAAK NASIB ANAK KULA
PASTI BAKAL KESIA SIA
LAMON MELU KULA PASTI BAPAK WALON
YEN MELU SAMPEAN MBOK WALON

**) :
SAKIT LAN PAIIIT
WONG PERPISAHAN
BATHIN SUN JERIT LAN TETANGISAN
LAMON WAKTU BISA DIUNDUR
SUN ORA SANGGUP RUMAH TANGGA HANCUR

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel