Lirik Lagu Yayan Jatnika - Pukah

              https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Yayan Jatnika - Pukah

Satadina sugan teh moal rek cidra
Boro betah mika nyaah mika cinta
Ka manehna kuring geus asa miboga
Geuning asih teh lain nu kuring
Katresna gancang luncatna
Milih nu lian

Diri kuring ibarat cukang wahangan
Dipake meuntas pikeun nyorang paniatan
Batin sedih duh nyeri kaliwat saking
Peurih~~ asa diturih ku hinis
Asa ditirug jajantung, ngalanglayung

Anjeun datang deui
Sanggeus meunang kanyeri
Tapi hate teu narima
Kanyeri asa can bari
Bongan anjeun tega
Ngulinkeun rasa kacinta
 
Asih nu mimiti
Pukah teu puguh salah
Pegat beurat duriat
Anjeun mah jongjon miheman

Diri kuring ibarat cukang wahangan
Dipake meuntas pikeun nyorang paniatan
Batin sedih duh nyeri kaliwat saking
Peurih~~ asa diturih ku hinis
Asa ditirug jajantung, ngalanglayung

Anjeun datang deui
Sanggeus meunang kanyeri
Tapi hate teu narima
Kanyeri asa can bari
Bongan anjeun tega
Ngulinkeun rasa kacinta

Asih nu mimiti
Pukah teu puguh salah
Pegat beurat duriat
Anjeun mah jongjon miheman

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel