Lirik Lagu Vita Alvia - Angin Dalu

                 https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Vita Alvia - Angin Dalu 

Ibarat angin dalu
Hang ngerasuk ring dodo
Sepine ati iki
Sing kuat sun nyonggo

Kangen keliwat kangen
Atinisun nyang riko
Opo tah riko sing keroso

Mergane ati sing tau ngeliyo
Welas iki mung kanggo riko
Abote roso nyonggo kangen iki
Isun sing kuat riko sing ono teko
Riko sing ono teko

Ibarat angin dalu
Hang ngerasuk ring dodo
Sepine ati iki
Sing kuat sun nyonggo

Kangen keliwat kangen
Atinisun nyang riko
Opo tah riko sing keroso

Mergane ati sing tau ngeliyo
Welas iki mung kanggo riko
Abote roso nyonggo kangen iki
Isun sing kuat riko sing ono teko
Riko sing ono teko

Mergane ati sing tau ngeliyo
Welas iki mung kanggo riko
Abote roso nyonggo kangen iki
Isun sing kuat riko sing ono teko
Riko sing ono teko

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel