Lirik Lagu Tekomlaku - Menungso Oratoto

                                                                           https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Tekomlaku - Menungso Oratoto

cerito wingi tak tuliske dadi lagu
mergo kahanane sing marai ngelu
angin wengi sing nggregesi njero awak iki
sing marai netes eluh ono pipi..

soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
phendak dino anane mung rame wae
aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo..

aku sing gemati.. aku sing nresnani
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

Reff :
 pas wingi kowe mblenjani janji
 ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
 tak nei ati ora ngerteni
 dasare kowe randue ati..

 aku ning kene mbok sepeleke
 ra tau nggatheke aku sing meduleke
 kowe kui cen menungso oratoto..


soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
phendak dino anane mung rame wae
aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo..

aku sing gemati.. aku sing nresnani
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

Reff :
 pas wingi kowe mblenjani janji
 ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
 tak nei ati ora ngerteni
 dasare kowe randue ati..

 aku ning kene mbok sepeleke
 ra tau nggatheke aku sing meduleke
 kowe kui cen menungso oratoto..

 pas wingi kowe mblenjani janji
 ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
 tak nei ati ora ngerteni
 dasare kowe randue ati..

 aku ning kene mbok sepeleke
 ra tau nggatheke aku sing meduleke
 kowe kui cen menungso oratoto..
 kowe kui cen menungso oratoto..
 kabeh iki mung marai crito loro..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel