Lirik Lagu Susy Arzetty - Satus Rongpuluh Dina

                        https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Susy Arzetty - Satus Rongpuluh Dina

Lintang kang damari ombak kang mbantali
Angin kang ngiliri mendung kang ngwayangi
Kula dedonga
Ning setiap ambekan
Moga slamet kakang sing ana ning lautan

Gandulane ning jangkar kanggo neteg ati
Kakang mangkat berlayar demi anak istri
Satus Rongpuluh Dina
Kakang ning duwur banyu
Muga slamet kakang sing nemu rahayu

Najan pengarak bli dadi rintangan
Do’ane kula ora pegot go sampean
Bengi sun melek awan sun ngempong
Mbelani laki mugia along
mbelani laki mugia along

Gandulane ning jangkar kanggo neteg ati
Kakang mangkat berlayar demi anak istri
Satus rongpuluh dina
Kakang ning duwur banyu
Muga slamet kakang sing nemu rahayu

Najan pengarak bli dadi rintangan
Do’ane kula ora pegot go sampean
Bengi sun melek awan sun ngempong
Mbelani laki mugia along
mbelani laki mugia along

Lintang kang damari ombak kang mbantali
Angin kang ngiliri mendung kang ngwayangi
Kula dedonga
Ning setiap ambekan
Moga slamet kakang sing ana ning lautan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel