Lirik Lagu Safira Inema - Dada Sayang

                                                                                     https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Safira Inema - Dada Sayang

rasane koyo ngene yen lagi nandang kahanan
tak kuat kuatne ati nadyan loro tenan
sing dikarepne selawase sesandingan
nyatane kabeh mung dadi kenangan

yen pancen mung semene tresnamu kanggo awakku
yowes kudu tak lilakne nadyan perih atiku
ninggalke aku kowe malah ro wong liyo
aku sadar wes raono artine

yowes dada sayang, dewe wes ra dadi siji
sing ati ati nggon bebrayan, tak dongakne tresno nyawiji
yowes dada sayang, lilo ora tak gondheli
amergo wes kudu sadar dudu sopo sopo aku iki

yen wonten kurang, ngapunten kulo
cukup ngerti wae setyomu mung semono
 
yen pancen mung semene tresnamu kanggo awakku
yowes kudu tak lilakne nadyan perih atiku
ninggalke aku kowe malah ro wong liyo
aku sadar wes raono artine

yowes dada sayang, dewe wes ra dadi siji
sing ati ati nggon bebrayan, tak dongakne tresno nyawiji
yowes dada sayang, lilo ora tak gondheli
amergo wes kudu sadar dudu sopo sopo aku iki

yen wonten kurang, ngapunten kulo
cukup ngerti wae setyomu mung semono

yowes dada sayang, dewe wes ra dadi siji
sing ati ati nggon bebrayan, tak dongakne tresno nyawiji
yowes dada sayang, lilo ora tak gondheli
amergo wes kudu sadar dudu sopo sopo aku iki

yen wonten kurang, ngapunten kulo
cukup ngerti wae setyomu mung semono

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel