Lirik Lagu Ochol Dhut - Terang Terangan

     https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Ochol Dhut - Terang Terangan 

disayang ora dilelara iya sun kawin karo sira
dimanja ora.... disengiti iya...
lawase rumah tangga

yen arep milih dunya lagi bengen aja gelem karo kita....
yen arep milih ganteng lagi bengen nagapa ning kita gelem, hoooo hoooo

dudu wong sugih ... sun dudu wong ganteng...
nangapa sira gelem....

Reff :
kita wong mlarat mlaku ning dalan keciprat
ora nganggo sedan cuma gawa badan
kepanasan keudanan

nanging harga diri wong lanang sing dadi laki
Najan cuma andon ning umae sira
ora sudi yen ati sun dilelara

nyata terang terangan ning kamer wong loroan
kita kudu pegatan najan metu awak abang

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel