Lirik Lagu Ochol Dhut ft. Ummy Nabilla - Demenan Batin

 https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Ochol Dhut ft. Ummy Nabilla  - Demenan Batin

Apa bisa barengan
Sebab kakang due rabi
Kula wis terlanjur sayang
Kepengen dadi siji

Dudu kakang bli sayang
Dudu kakang ora eman
Tapi sing dadi masalah
Kakang wis due keluarga
Dudu kakang bli sayang

Reff :
Cinta mung bisa dipendem
Sayang mung bisa disimpen
Sepira gedene demen
Ora bisa bareng

Cinta mung cuma lamunan
Ora dadi kenyataan
Najan bli bisa kawin
Cukup demenan batin
Cukup… demenan batin

Dudu kakang bli sayang
Dudu kakang ora eman
Tapi sing dadi masalah
Kakang wis due keluarga
Dudu kakang bli sayang

Reff :
Cinta mung bisa dipendem
Sayang mung bisa disimpen
Sepira gedene demen
Ora bisa bareng

Cinta mung cuma lamunan
Ora dadi kenyataan
Najan bli bisa kawin
Cukup demenan batin
Cukup… demenan batin

Apa bisa barengan
Sebab kakang due rabi
Kula wis terlanjur sayang
Kepengen dadi siji

Dudu kakang bli sayang
Dudu kakang ora eman
Tapi sing dadi masalah
Kakang wis due keluarga
Dudu kakang bli sayang

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel