Lirik Lagu Metu Talake - Gudang

                      https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Metu Talake - Gudang

Kaya ilang harga diri wong lanang
Nembe balik kien sira jaluk pegatan...

Larane ning ati kaya wis bli kuat 
Rabi balik maksa jaluk pegat...

Langka sebabe apasih lantarane
Maksa laki kon metu talake...

Bli duwe perasaan...
Nyakiti terang-terangan
Tiwas sabar kon nunggu jaluk pegatan...

Janji suci kien tega ngingkari
Sumpah setia kien sira tega nglelara...

Kaya ilang harga diri wong lanang
Nembe balik kien sira jaluk pegatan...

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel