Lirik Lagu Diana Sastra - Bokong Tua

                                 https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Diana Sastra - Bokong Tua

kakang wetenge lara,, lara sebelah
kenang sampean doyan demenan
langka bosene,,,, ning wadon bae

kula sing kurang apa,, sing camplang apa
sing blenak apa srog ngomonga
aja beblenak ning diri kula

ASIIIK ASIIIIIIIK GEBOOOOY

servis badan tak urusi
casablanca tiap wengi
supaya wangi
angger laki nyengiti
angger bli di toroni
lara ning ati
dasare si mata kucing

bli kena ndeleng wong kuning
langsung miring
aja maning sing enom
bokong tua gah doyan
idih tingeling

kula sing kurang apa,, sing camplang apa
sing blenak apa srog ngomonga
aja beblenak ning diri kula
servis badan tak urusi

casablanca tiap wengi
supaya wangi
angger laki nyengiti
angger bli di toroni
lara ning ati

dasare si mata kucing
bli kena ndeleng wong kuning
langsung miring
aja maning sing enom
bokong tua gah doyan
idih tingeling

kakang wetenge lara,, lara sebelah
kenang sampean doyan demenan
langka bosene,,,, ning wadon bae


kula sing kurang apa,, sing camplang apa
sing blenak apa srog ngomonga
aja beblenak ning diri kula

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel