Lirik Lagu Dian Anic - Melekan Wadon

                              https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Dian Anic - Melekan Wadon 

Bli krasa kakang wis sejen
Ora sepisan bae
Yen ana wong wadon nelpon
Kaya bli gelem katon

Yen nelpon umpet umpetan
maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa
Kenalaken ning kula

Sapa wadone kula rabine
Berhak nakonane

Reff :
Lunga bengi yen esuk nembe katon
ALesan melekan bayi apa melekan wadon
Sing bahaya dudu sih turu bareng
Sing luwih bahaya yen wis melekan bareng

Yen nelpon umpet umpetan
maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa
Kenalaken ning kula

Sapa wadone kula rabine
Berhak nakonane

Reff :
Lunga bengi yen esuk nembe katon
ALesan melekan bayi apa melekan wadon
Sing bahaya dudu sih turu bareng
Sing luwih bahaya y

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel