Lirik Lagu Dian Anic - Ayang Ayang

                       https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Sosok - Kecewa

kulane wis demen pisan
ning kakang kula kedanan
senajan langka uwonge
nanging ana bayangane

kula maju melu maju
kula mundur melu mundur
bayangane ana bae
mendi bae melu bae

senajana akeh batur pada dolan
angger kesepian
yen digawa lunga lunga jalan jalan
kaya ning iringan

apa maing yen lagi ndodok dewekan
ana ning lamunan
sing bisa gawe seneng urip nahagia
anane sampean

ayang ayangan dadi bayangan
iku sampean gawe sun kebayang
ayang ayangan dadi bayangan
iku sampean gawe sun kedanan

kula maju melu maju
kula mundur melu mundur
bayangane ana bae
mendi bae melu bae

senajana akeh batur pada dolan
angger kesepian
yen digawa lunga lunga jalan jalan
kaya ning iringan

apa maing yen lagi ndodok dewekan
ana ning lamunan
sing bisa gawe seneng urip nahagia
anane sampean

ayang ayangan dadi bayangan
iku sampean gawe sun kebayang
ayang ayangan dadi bayangan
iku sampean gawe sun kedanan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel