Lirik Lagu Cibulan - Diana Sastra

                       https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Cibulan

Kelingan kula kelingan
Pelesiran jalan jalan
Lunga piknik ning cibulan
Rame rame sebebaturan

Muter muter ning pegunungan
Maksude luruh hiburan
Kanggo mbebungah pikiran
Bari luruh pengalaman

Angin gunung sumeliwir
Banyu bening iwake pating kelibir
Lanang wadon adus adusan
Gede cilik sesenengan

Angin gunung sumeliwir
Banyu bening iwake pating kelibir
Lanang wadon adus adusan
Gede cilik sesenengan

Mata nglirik ngiwe nengen
Kaya greges ning angen angen
Pikiran ora karuan
Mikiri nasibe badan

Angin gunung sumeliwir
Banyu bening iwake pating kelibir
Lanang wadon adus adusan
Gede cilik sesenengan

Angin gunung sumeliwir
Banyu bening iwake pating kelibir
Lanang wadon adus adusan
Gede cilik sesenengan

Muter muter ning pegunungan
Maksude luruh hiburan
Kanggo mbebungah pikiran
Bari luruh pengalaman

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel