Lirik Lagu Alindra Musik - Iso Tanpo Koe

                                                                             https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Alindra Musik - Iso Tanpo Koe

Ademe wengi iki
Elingke sumpah lan janji
Sing wis buk blenjani
Karo koe cah ayu
Sing wes gawe tatu
Teko ning uripku

Semilir angin dalu
Elingke esem guyumu
Soyo tambah jeru
Jeru tembus ning dodo
Mergo buk tinggalno
Koe milih wong liyo

Opo ra ngelingi
Sopo sing ngancani
Sopo sing nulungi
Pas koe susah ati
Saiki wes bedo
Koe ninggal lungo
Soyo nambahi loro

Pancen iki dalane
Tak kuat-kuatke
Tak ikhlas-ikhlaske
Nanging bakal tak buktekke
Dongaku nggo koe
Langgeng selawase
Aku iso tanpo koe

[Music]

Semilir angin dalu
Elingke esem guyumu
Soyo tambah jeru
Jeru tembus ning dodo
Mergo buk tinggalno
Koe milih wong liyo

Opo ra ngelingi
Sopo sing ngancani
Sopo sing nulungi
Pas koe susah ati
Saiki wes bedo
Koe ninggal lungo
Soyo nambahi loro

Pancen iki dalane
Tak kuat-kuatke
Tak ikhlas-ikhlaske
Nanging bakal tak buktekke
Dongaku nggo koe
Langgeng selawase
Aku iso tanpo koe

Opo ra ngelingi
Sopo sing ngancani
Sopo sing nulungi
Pas koe susah ati
Saiki wes bedo
Koe ninggal lungo
Soyo nambahi loro

Pancen iki dalane
Tak kuat-kuatke
Tak ikhlas-ikhlaske
Nanging bakal tak buktekke
Dongaku nggo koe
Langgeng selawase
Aku iso tanpo koe

Tutukno lakumu
Rasah mikir aku
Mergo aku wes ra tatu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel