Chord Kunci Gitar & Lirik Lagu Susy Arzetty Ft. Suka Wijaya - Matur Kesuwun

      https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar & Lirik Lagu Susy Arzetty Ft. Suka Wijaya - Matur Kesuwun

W: kakang kula melang
Sampeane gawe wirang
Watir sampean kuh bohong
Kula isin kenang uwong

L : ngomong priben maksude..
Kakang keder pisan mbahase
Isin wirang kenang sapa
Mampan kakang kuh setia

W: kulae watir~
Sampean ingkar sing janji
Sampean ngrayu,,
Ngomonge bli sampe hati~
Kula kepriben sejen karo bengen

L: yen bli percaya
Kakang kuh wani di sumpah....
Jiwa lan raga,
Mampan kakang kuh wis pasrah...
Aja isin isin nok~
Pasti di kawin

Coba bruk ngomonga...
Mbari ati kakang bunga
Apa sing dadi pikiran

W: kula wis due~ kandungan

W: kakang kula melang
Sampeane gawe wirang
Watir sampean kuh bohong
Kula isin kenang uwong

L: ngomong priben maksude
Kakang keder pisan mbahase
Isin wirang kenang sapa..
Mampan kakang kuh setia

W: kulae watir..
Sampean ingkar sing janji
Sampean ngrayu,,
Ngomonge bli sampe hati~
Kula kepriben sejen karo benge

L: yen bli percaya
Kakang kih wani di sumpah...
Jiwa lan raga,
Mampan kakang kuh wis pasrah...
Aja isin isin nok...
Pasti di kawin..

Coba bruk ngomonga.
Mbari ati kakang bunga
Apa sing dadi pikiran..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel