Chord Kunci Gitar & Lirik Lagu Susy Arzetty - Mental Anggur

         https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar & Lirik Lagu Susy Arzetty - Mental Anggur

Lir kembang melati
dau mekar lagi bengi
sun di tinggal laki
resmi rangda lagi wingi

Nung nang ning nang ning
nung ning nang ning nang ning nung
wanine ari tas nginung
rai mah rai melas wanine wani angas
pengen demenan wedi ketangguan

Reff :
Awake lemunggur betah ngukur kasur
mentale mung mental anggur
aja dolanan geni yen bli niat nambah rabi
nakale kagok watire ditabok

yen ngrayu wong wadon
lambe sampe kumut kumut
kang aja kemanisen
lambene bokat dirubung semut

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel