Chord Kunci Gitar & Lirik Lagu Susy Arzetty Ft. Suka Wijaya - Sumpah Setia

               https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar & Lirik Lagu Susy Arzetty Ft. Suka Wijaya - Sumpah Setia

Kakang kula melang
Sampeane gawe wirang
Watir sampeane bohong
Kula isin kenang uwong

Ngomong priben maksude
Keder pisan kakang mbahase
Isin wirang kenang sapa
Mampan kakang kuh setia

Reff :
Kulae watir sampean ingkar sing janji
Sampean ngrayu ngomong e bli sampe hati
Kula kepriben sejen karo bengen

Yen bli percaya kakang kih wani disumpah
Jiwa lan raga mampan kakang kih wis pasrah
Aja isin isin pasti tek kawin

Coba srog ngomonga mbari ati kakang bungah
Apa sing dadi pikiran
Kula wis due kandungan…

Kakang kula melang
Sampeane gawe wirang
Watir sampeane bohong
Kula isin kenang uwong

Ngomong priben maksude
Keder pisan kakang mbahase
Isin wirang kenang sapa
Mampan kakang kuh setia

Reff :
Kulae watir sampean ingkar sing janji
Sampean ngrayu ngomong e bli sampe hati
Kula kepriben sejen karo bengen

Yen bli percaya kakang kih wani disumpah
Jiwa lan raga mampan kakang kih wis pasrah
Aja isin isin pasti tek kawin

Coba srog ngomonga mbari ati kakang bungah
Apa sing dadi pikiran
Kula wis due kandungan…

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel