Chord Kunci Gitar & Lirik Lagu Susy Arzetty - Wong Lanang Sunate Larang

     https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar & Lirik Lagu Susy Arzetty - Wong Lanang Sunate Larang

Ngaku bli pernah janjian tapi uwis kejadian
Ana wong wadon marek ngaku ngidam nang sampean
Kakang wong ganteng aja lumayanan
Sampean wong lanang sunate larang

Kula istri sing halal wareg ditinggal tinggal
Kaen sing dudu muhrim saban bengi dikirim
Apa dure kaen alise kandel
Sampe sampe kakang ning kula tegel
Eman sayang ning laki angger kalah nang bodi

Yen sanggup nanggung dosane
Daripada kakang selingkuh
Mending mabok pangleng turu masih bareng

Daripada diselingkui pindah ning sejen ati
Pasti ganti rabi mari dikeloni 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel