Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Emak Aryanto - Lumpang Watu

                                 https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Emak Aryanto - Lumpang Watu

Lara, lantaran wirang
Dendam, ningati ora sudi
Urip sun durung ngerasa anteng
Sedurunge sira nok mata walangen

Wirang, dibayar wirang
Lara, kudu dibayar lara
bagen sora sun gering nempel ning galar
Sing penting dendame kesauran..

Sun bli bakal mundur
sun bli bakal kabur
Najan beking ira
dukun kang paling manjur

Srog nok pagerana,
anti pelet ning awake
Tekad ati nawaitu sira kudu..
Kelilipan lumpang watu..
Bengen pernah sesumbar,
kita bli bakal menang
Lantaran sira bangga,
ngrasa due penangkal,
Pegoten guluneng gajah,
kita bli bakal nyerah..
Wirang, dibayar wirang
Lara, kudu dibayar lara
Bagen sora sun gering nempel ning galar
Sing penting dendame kesauran..

Sun bli bakal mundur
sun bli bakal kabur
Najan beking ira
dukun kang paling manjur.

Srog nok pagerana,
anti pelet ning awake
Tekad ati nawaitu sira kudu..
Kelilipan lumpang watu.
Bengen pernah sesumbar.
kita bli bakal menang
Lantaran sira bangga,
ngrasa due penangkal
Pegoten guluneng gajah,
kita bli bakal nyerah
Wirang, dibayar wirang
Lara, kudu dibayar lara
bagen sora sun gering nempel ning galar
Sing penting dendame kesauran.
...kesuwun...

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel