Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Dian Anic - Masih Demen

                                         https://www.afyinfo.com/


Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Dian Anic - Masih Demen

Wong wadon lara atine
Duh bli kejagan getune
Nangise wong pegat pisah
Pengen rujuk tapi dilema

Bli gampang sun ngalih ati
Yen wis siji tetep siji
Bli gampang kaya sampean
Dauh putus wis ngawin wong liyan

Demen sih jujur masih demen
Tapi kula bli bisa ngomong
Sampean wis keduwe uwong.

Pengen banget balen tapi deweki
Nduwene sampean sewutuhe
Kaya waktu bengen harapane
Nyawang anak nyanding karo bapane

Bli gampang sun ngalih ati
Yen wis siji tetep siji
Bli gampang kaya sampean
Dauh putus wis ngawin wong liyan

Demen sih jujur masih demen
Tapi kula bli bisa ngomong
Sampean wis keduwe uwong

Pengen banget balen tapi deweki
Nduwene sampean sewutuhe
Kaya waktu bengen harapane
Nyawang anak nyanding karo bapane

Wong wadon lara atine
Duh bli kejagan getune
Nangise wong pegat pisah
Pengen rujuk tapi dilema

Bli gampang sun ngalih ati
Yen wis siji tetep siji
Bli gampang kaya sampean
Dauh putus wis ngawin wong liyan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel