Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Dian Anic - Nembe Demen Lanang

                                                        https://www.afyinfo.com/


Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Dian Anic - Nembe Demen Lanang

Kakang sing gawe cinta
Kakang sing gawe bunga
Kula mabok kepayang
Nembe demeni lanang
Rasane seneng ati sumringah
Due demenan ganteng kaya arjuna

Kakang sing gawe cinta
Kakang sing gawe bunga

Reff:
Kula kaya edan cangkem
Mata bli bisa merem
Sikil bli gelem anteng
Kelingan bae wong ganteng

Kula nembe demen lanang
Nembe weruh rasane
Yen digrayang rambute
Sebadan merinding kabeh

Kakang sing gawe cinta
Kakang sing gawe bunga

Reff:
Kula kaya edan cangkem
Mata bli bisa merem
Sikil bli gelem anteng
Kelingan bae wong ganteng

Kula nembe demen lanang
Nembe weruh rasane
Yen digrayang rambute
Sebadan merinding kabeh

Kakang sing gawe cinta
Kakang sing gawe bunga
Kula mabok kepayang
Nembe demeni lanang
Rasane seneng ati sumringah
Due demenan ganteng kaya arjuna

Kakang sing gawe cinta
Kakang sing gawe bunga

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel