Chord Kunci Gitar Yan Asmi - Kumaha Uing

  https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Yan Asmi - Kumaha Uing

Intro : G Em C D

  Em
Nya kumaha uing..
C D  G
Ntong ngilu-ngilu pusing..

  Em
Nya kumah uing
C D  G
Kabogoh-kabogoh uing

  Em
Nya kumaha dewek
C D  G
Montong loba cacapek
  Em
Nya kumaha dewek
C D  G
bisi genggerong soek

A  C
Kajeun biwirna jeuding
G  Em
Persis pisan kue odading
A    C
Kajeun irungna pesek
  G
Siga hulu oplet

A  C
Kajeun leumpang na jengke
 G  Em
Ramo suku siga jahe
A  C
Kajeun pipi na kembung
D
Siga balon arek bitu

 G
Soal cinta..
  Em
Kuring nu ngarasa
 C D
Soal asmara montong coba-coba
  D
rek dipaksa-paksa

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel