Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Yan Asmi - Ojeg

     https://www.afyinfo.com/

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Yan Asmi - Ojeg

Aya tukang dukuh
Jeug nu meulina pasea...
Ngomongna kasar
jeung meni asa kabina bina..

Meni amit amit tukang dukuhna di carekan
Hate asa ngaheulas
nempo dukuh di awur awur, wurrrrr

Tukang duku..h ulah sangeunahna
Hayang neangan bati
melaan anak nu keur sakola desa...
Ngawadul teh meni teu kira kira..

Tukang duku..h
ngomong bari ngarayu..
Wantun galeuh
teu wantun ulah ngageugeuleu..h

Tukang duku..h
nulak cangkeng sagala..
Dukuh teu ngeunah
lain ngan nu anjeun hungkul..

Ente mah meuli dukuh ukur sakilo..
Hararaseum beut meni ribut sagala...
Kuring mah lima karanjang badag
haseum kabe..h

Aya tukang dukuh
Jeug nu meulina pasea...
Ngomongna kasar
jeung meni asa kabina bina..

Meni amit amit tukang dukuhna di carekan
Hate asa ngaheulas
nempo dukuh di awur awur, wurrrrr

Tukang duku..h ulah sangeunahna
Hayang neangan bati
melaan anak nu keur sakola desa...
Ngawadul teh meni teu kira kira..

Tukang duku..h
ngomong bari ngarayu..
Wantun galeuh
teu wantun ulah ngageugeuleuh

Tukang duku..h
nulak cangkeng sagala..
Dukuh teu ngeunah
lain ngan nu anjeun hungkul..

Ente mah meuli dukuh ukur sakilo..
Hararaseum beut meni ribut sagala...
Kuring mah lima karanjang bada..g
haseum kabe..h, ceuk tukang dukuh

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel