Not Angka Pianika Mawar Bodas - Detty Kurnia

https://www.afyinfo.com/



Gambar di atas adalah tata cara membaca not angkanya...!


Dari Kiri Angka

4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1
Tombol Hitam Atas dari Kiri
#4 #5 #6 #1 #2 #4 #5 #6 #1 #2


Not Angka Pianika dan Lirik Lagu Mawar Bodas - Detty Kurnia 

33  33  3453   Mapay jalan satapak
3333  3224
Ngajugjug ka hiji lembur
4444  3432  
Henteu karasa capena
2227  72  23
Sabab aya nu diteang

33 33  3453   Hujan angin dor dar gelap
3333  3224
Hunteu aya keur ngiuhan
4444  3432  
Sanajan awak rancucut
2227  72  23
Teu paduli kajeun teuing

3337  7717   Nu penting mah asal nepi
7671  7643
Ka tempat anu di tuju
3337  7717 
Rek ngalongok mawar 
76  71  76  43
Bodas nu moal lila ka ala

3254  4434 Sugan tea moal gagal
2243  3323
Kembang geus aya nu boga
3254  4434 
Balik teh asa hoream 
2243  3323
Leumpang ge asa ngalayang

661  6717
Teu kasawang ti anggalna
6741  6713
Teu kapikir ti tadina
3254  4434
Lamun bakal nyeri hate
2243  3323
Hoream teu sudi teuing
3254  4434
Mikiran pipanyakiteun
2243  3323

Mikiran pipanyakiteun

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel