Lirik Lagu Sunda Dasar Jodo - Rika Rafika

https://www.afyinfo.com/ Orang

Lirik Lagu Sunda Dasar Jodo - Rika Rafika

Kasusah geus tambah
mun urang rumah tangga
Salaki teu ngarti pan di imah teu mahi
Ngupahan sorangan bati papaseaan
entong sok ngadoja asal ulah basilat

Gogoda cocoba mun urang rumah tangga
Sakapeung sok ludeung
rek menta diserahkeun
Tapina pohara kawas lain wanita
entong sok ngadoja dapuguh eta gogoda

Kasusah geus tambah
mun urang rumah tangga
Salaki teu ngarti pan di imah teu mahi
Ngupahan sorangan bati papaseaan
entong sok ngadoja asal ulah basilat

Gogoda cocoba mun urang rumah tangga
Sakapeung sok ludeung
rek menta diserahkeun

Tapina pohara kawas lain wanita
entong sok ngadoja dapuguh eta gogoda


Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel