Lirik Lagu Safira Inema - Opo Kurang Sayang

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Safira Inema - Opo Kurang Sayang

opo.. aku kurang sayang kowe..
nganti kowe iso tego
nggawe tatu ning atiku..
opo.. aku kurang tresno kowe..
kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu..
sakkabehe iki amung kanggo sliramu..

aku jan ora nyongko..
kowe iso tego..
nggawe cidro ning atiku
demi wong liyo..

kadang ku pengen takon
kapan kowe iso..
mengerti dan memahami
isi hati iki..

sampai kapan aku..
harus begini..
mbok remuk atiku
tanpo ngerti salahku..

(Chorus)
opo.. aku kurang sayang kowe..
nganti kowe iso tego
nggawe tatu ning atiku..
opo.. aku kurang tresno kowe..
kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu..
sakkabehe iki amung kanggo sliramu..

kadang ku pengen takon
kapan kowe iso..
mengerti dan memahami
isi hati iki..

sampai kapan aku..
harus begini..
mbok remuk atiku
tanpo ngerti salahku..

(Chorus)
opo.. aku kurang sayang kowe..
nganti kowe iso tego
nggawe tatu ning atiku..
opo.. aku kurang tresno kowe..
kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu..
sakkabehe iki amung kanggo sliramu..

opo.. aku kurang sayang kowe..
nganti kowe iso tego
nggawe tatu ning atiku..
opo.. aku kurang tresno kowe..
kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu..
sakkabehe iki amung kanggo sliramu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel