Lirik Lagu Gurat Bumi - Fanny Sabila

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Gurat Bumi - Fanny Sabila

Gurat bumi tapak jalak abdi janji
Gurat bumi tapak jalak abdi sumpah
Najan anjeun hayang balik deui
Najan ngaku karna salah pilih
Amit-amit jabang bayi

**) :
Heman teuing moal rek abdi kabembat
Rarasaan moal bisa ka upahan
Dasar anjeun lalaki cunihin 
Selalu menghianati cinta
Ulah sok ngarayu deui

Reff
Aya paribasa putih-putih kembang kucubung 
Tapi masih putih seputih kembang malati
Yen putus tali masih bisa disambung
Tapi putus cinta nyelekitna kana hate

Gurat bumi abdi janji
Gurat bumi abdi sumpah

**) :
Heman teuing moal rek abdi kabembat
Rarasaan moal bisa ka upahan
Dasar anjeun lalaki cunihin 
Selalu menghianati cinta
Ulah sok ngarayu deui

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel