Not Angka Pianika Tatu - Didi Kempot

https://www.afyinfo.com/


Gambar di atas adalah tata cara membaca not angkanya...!


Dari Kiri Angka

4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7 1
Tombol Hitam Atas dari Kiri
#4 #5 #6 #1 #2 #4 #5 #6 #1 #2

Not Angka Pianika dan Lirik Lagu Tatu - Didi Kempot

     27  67 67 27 67 67
Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
             25   5555   5673
Nanging neng ati tansah kelingan
           1 76 56 6 76 54
Manise janji - janjimu kuwi
   456  432
Nglarani ati

               27  67 67 27 67 67
Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
  25   556   7  3
TATU sing ono ndodo
         3 45 36 1 76 54
Perih rasane yen eling kowe
       456   45
Angel tambane

      22 17 21 1 76 52
Opo aku salah yen aku crito
11 765 67
Opo anane
               22 57 56
Wong sing neng sandhingmu
        1 7654  1  76  32
ben melu krungu... Piye tenane
~
~
 22 17 21 1 76 52
Opo aku salah yen aku crito
11 765 67
Opo anane
      22 5756 1 7654
Ceritane tresno naliko biyen
456   4 5
Aku lan kowe

  22 17 21 1 76 52
Opo aku salah yen aku crito
11 765 67
Opo anane

22 57 56
Wong sing neng sandhingmu
        1 7654  1  76  32
ben melu krungu... Piye tenane

  22 17 21 1 76 52
Opo aku salah yen aku crito
11 765 67
Opo anane

      22 5756 1 7654
Ceritane tresno naliko biyen
456   4 5
Aku lan kowe

      22 5756 1 7654
Ceritane tresno naliko biyen
456   4 5
Aku lan kowe

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel