Lirik Lagu Yeni Inka - Tatu Anyar

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Yeni Inka - Tatu Anyar

tak angen opo aku ora aji
tak roso awakmu tanpo peduli..
seprene suwe raiso ngemong ati
isane.. yo mung nglarani..

opo pancen kowe nduwe tresno liyo..
sing nggawe atiku keloro-loro..
nancepke tatu anyar ing jero dodo..
gawe tangisku keronto-ronto..

Chorus :

sabar.. isane mung sabar..
mugo awakmu.. iso sadar..
ora.. akeh sing tak suwun..
cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..

opo pancen kowe nduwe tresno liyo..
sing nggawe atiku keloro-loro..
nancepke tatu anyar ing jero dodo..
gawe tangisku keronto-ronto..

Chorus :

sabar.. isane mung sabar..
mugo awakmu.. iso sadar..
ora.. akeh sing tak suwun..
cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..

sabar.. isane mung sabar..
mugo awakmu.. iso sadar..
ora.. akeh sing tak suwun..
cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..
cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel