Lirik Lagu Wedi Cidro - Warsen feat Ega Al Friz

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Wedi Cidro - Warsen feat Ega Al Friz

rasane koyo ngimpi
ndek wingi seh kenalan
kowe wes nggudo ati
wedi yen seneng tenan.. ho oo..

nyawang fotomu sore iki
sing manis esemane
nggarai nggugah roso ati
dadi pengen ketemu.. slirane..

Reff :
 sak tenan aku wedi
 ngungkapne roso iki
 mergo wes sering loro ati..

 sak tenane aku tresno
 nanging seh wegah cidro
 wedi yen ora kok terimo..

nyawang fotomu sore iki
sing manis esemane
nggarai nggugah roso ati
dadi pengen ketemu.. slirane..

Reff :
 sak tenan aku wedi
 ngungkapne roso iki
 mergo wes sering loro ati..

 sak tenane aku tresno
 nanging seh wegah cidro
 wedi yen ora kok terimo..
 o.. oo.. oo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel