Lirik Lagu Tetap Tenang - Klenik Genk (Adheodhatus)

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Klenik Genk (Adheodhatus) - Tetap Tenang

sepiro kuatmu nglarani aku
seprono seprene ati iki tak kuatke
sengsoro susah seneng wes tak cobo
nyatane koe raiso njogo tresno

koe sing tak tresnani
koe sing tak percoyo
tego dolanan roso
tanpo mikir larane pie atiku

Reff :
snadyan aku wes kelaran
kan kubuktikan
aku akan tetap tenang

koe iso ngrusak atiku
nanging ojo uripku
mergo aku lilo kowe karo kae

sepurane cukup semene wae
kabeh lorone bakal tak pupus dewe
sak tekane koe rasah ngarepke tresno
sing ra bakal, sing rabakal
iso tak tompo

koe sing tak tresnani
koe sing tak percoyo
tego dolanan roso
tanpo mikir larane pie atiku

Reff :
snadyan aku wes kelaran
kan kubuktikan
aku akan tetap tenang

koe iso ngrusak atiku
nanging ojo uripku
mergo aku lilo kowe karo

snadyan aku wes kelaran
kan kubuktikan
aku akan tetap tenang

koe iso ngrusak atiku
nanging ojo uripku
mergo aku lilo kowe karo kae
karo kae karo kae




Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel