Lirik Lagu Sun Tulis - Anggun Pramudita

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Anggun Pramudita - Sun Tulis

sun tulis aran riko
ring njero lubuk ati iki
mergo wes sun temokno     
hang biso njogo ati iki

sing gampang sun duweni riko 
mergo sadar, isun wong sing ono
mung ono roso welas ring ati iki
riko biso sun duweni

Reff :     
sun titipno welas iki kanggo riko         
hang sun simpen sun genggem lan  sun sayangi
          
sing perduli alangan nong ngarep moto
hang sun sayang sing ono maning
mung riko

sun tulis aran riko
ring njero lubuk ati iki
mergo wes sun temokno
hang biso njogo ati iki

sing gampang sun duweni riko
mergo sadar, isun wong sing ono
mung ono roso welas ring ati iki
riko biso sun duweni

Reff :      
sun titipno welas iki kanggo riko       
hang sun simpen sun genggem lan      
sun sayangi
          
sing perduli alangan nong ngarep moto         
hang sun sayang sing ono maning       
mung riko
         
sun titipno welas iki kanggo riko         
hang sun simpen sun genggem lan    
sun sayangi
     
sing perduli alangan nong ngarep moto         
hang sun sayang sing ono maning       
mung riko

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel