Lirik Lagu Rindi Safira - Wong Nomer 2 (Tresno Lan Loro)

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Rindi Safira - Wong Nomer 2 (Tresno Lan Loro)

Bingung aku kudu piye
Kok koyo ngene dalan uripku iki
Dadi wong nomer loro
Ning njero atimu
Mung mangan ati
Sing tak rasakne

Duh gusti bayangan nopo
Kok jodone wong sing tak jogo
Yen pancen wis takdire
Aku nyuwun jembar ati
Duh gusti aku njaluk ganti

Yen pancen dadi dalane gusti
Mbesok aku bakal kelangan awakmu
Tak titipne sak genggeme
Cerito kenangan iki
Awake dewe ra iso podo nduweni

Kahanan opo sing kudu tak tompo
Kok koyo ngene dalan uripku iki
Dadi wong nomer loro
Ning njero atimu
Mung mangan ati
Sing tak rasakke

Duh gusti bayangan nopo
Kok jodone wong sing tak jogo
Yen pancen wis takdire
Aku nyuwun jembar ati
Duh gusti aku njaluk ganti
Duh gusti enggal paringi ganti

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel