Lirik Lagu Pengen Tobat - Agos Kotak

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Pengen Tobat - Agos Kotak 

ho o o o.. ha a a..
ho o o o.. ha a a..

jaman cilik aku diwarai ngaji
yen wes gede supoyo ngerti
ngerti iku pancen larang regane
ojo eman karo duit e

teko gede aku salah pergaulan
salah polah dadi bocah ora nggenah

seneng omben doyan ngoplo
demen main togel
jatahe aku bocah rewel
gaweanku mung cangkru'an
lan omben-ombenan
koyo uwong ora nduwe masa depan

aku sadar pengen mari ya Allah
nakalku niat tak lereni
aku pengen cedek marang Ilahi
mugo dosoku diampuni

Reff :
pak ustad.. (pak ustad..)
aku pengen tobat.. (aku tobat..)
mbah yai.. aku waraono ngaji..

pak ustad..
(agos kotak, agos kotak)
aku pengen tobat..
(agos kotak, agos kotak, kotak)
mbah yai.. aku waraono ngaji..

seneng omben doyan ngoplo
demen main togel
jatahe aku bocah rewel (bocah rewel)
gaweanku mung cangkru'an
lan omben-ombenan
koyo uwong ora nduwe masa depan..

aku sadar pengen mari ya Allah
nakalku niat tak lereni
aku pengen cedek marang Ilahi
mugo dosoku diampuni..

Reff :
pak ustad.. (pak ustad..)
aku pengen tobat.. (aku tobat..)
mbah yai.. aku waraono ngaji..

pak ustad.. (pak ustad..)
aku pengen tobat.. (aku tobat..)
mbah yai.. aku waraono ngaji..
mbah yai.. aku waraono ngaji..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel