Lirik Lagu Levy Berlia - Ikhlasne Wae

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Levy Berlia - Ikhlasne Wae

aku wis ikhlas.. umpomo kudu kandas..
sikapmu keterlaluan.. aku wes emoh tenan
cobo tulung sadaro..
sliramu wes nggawe loro
kebacut jeru perih neng njero dodo..

  aku wis lilo.. yen sliramu lungo..
  ketimbang awakmu.. mung gawe soro..
  yen pancen kowe tresno..
  ra mungkin mbok gawe loro
  nangis batinku neng mburiku kowe ngliyo..

Chorus :
kudu sabar sing piye
kudu ngalah sing kepiye
tresnoku mbok sepelekke
aku tak trimo wae..

rosoku kurang piye
sayangku kurang kepiye
janjimu mbok lalekne
mending kita bubar wae..
kowe tak tresnani.. tak gemateni..
nanging ora ngerteni..
malah nyidrani janji..

aku wis lilo.. sliramu kudu lungo..
ketimbang awakmu.. mung gawe soro..
yen pancen kowe tresno..
ra mungkin mbok gawe loro
nangis batinku neng mburiku kowe ngliyo..

Chorus :
kudu sabar sing piye
kudu ngalah sing kepiye
tresnoku mbok sepelekke
aku tak trimo wae..

rosoku kurang piye
sayangku kurang kepiye
janjimu mbok lalekne
mending kita bubar wae..

kudu sabar sing piye
kudu ngalah sing kepiye
tresnoku mbok sepelekke
aku tak trimo wae..

rosoku kurang piye
sayangku kurang kepiye
janjimu mbok lalekne
mending kita bubar wae..

kowe tak tresnani.. tak gemateni..
nanging ora ngerteni..
malah nyidrani janji..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel