Lirik Lagu Laku Tresno - Nyenyep Sukandar

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Laku Tresno - Nyenyep Sukandar 

Lakune tresno kang tanpo pamrih
Tak korbanke jiwo kang kanti nggetih
Amung roso kuciwo sing tak roso
Jebul tresnamu mung kanggo wong liyo

Setahun kepungkur nggonmu ngucapake tresno
Janji disekseni lintang panjer rino
Nanging janjimu amung koyo angin sore
Kang mabur ono ing awang-awang

Janji tresnamu amung ono ing lati
Nanging tresno iki tembus sajroning ati
Ucap janjimu ora biso di ugemi
Aku lilo kabeh kudu tak lakoni

Setahun kepungkur nggonmu ngucapake tresno
Janji disekseni lintang panjer rino
Nanging janjimu amung koyo angin sore
Kang mabur ono ing awang-awang

Janji tresnamu amung ono ing lati
Nanging tresno iki tembus sajroning ati
Ucap janjimu ora biso di ugemi
Aku lilo kabeh kudu tak lakoni


Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel