Lirik Lagu Kowe Tresnoku - Didik Budi Ft. Cindi Cintya

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Kowe Tresnoku - Didik Budi Ft. Cindi Cintya

tresnoku marang kowe..
sedalam samudra..
pengenku nyanding kowe..
setinggi angkasa

ra bakal.. tak larani
kowe tak impi impi..
sedino.. ra ketemu
kangenku setengah mati..

nyuwun dumateng Gusti..
mugo ndang ngijabahi..
tresnoku lan tresnomu dadi siji..

Chorus :

sesok tekan.. tuwo..
kowe tetep tak jogo..
walau badai menerjang..
aku tetap bertahan..

sesok tekan.. mati..
kowe tetep ning ati..
walau ombak menghantam..
cintaku tak akan goyah..

tresnoku marang kowe..
sedalam samudra..
pengenku nyanding kowe..
setinggi angkasa

ra bakal.. tak larani
kowe tak impi impi..
sedino.. ra ketemu
kangenku setengah mati..

nyuwun dumateng Gusti..
mugo ndang ngijabahi..
tresnoku lan tresnomu dadi siji..

Chorus :

sesok tekan.. tuwo..
kowe tetep tak jogo..
walau badai menerjang..
aku tetap bertahan..

sesok tekan.. mati..
kowe tetep ning ati..
walau ombak menghantam..
cintaku tak akan goyah..

sesok tekan.. tuwo..
kowe tetep tak jogo..
walau badai menerjang..
aku tetap bertahan..

sesok tekan.. mati..
kowe tetep ning ati..
walau ombak menghantam..
cintaku tak akan goyah..

walau ombak menghantam..
cintaku tak akan goyah..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel