Lirik Lagu Jeane Varelinda - Lengo Karo Banyu

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Jeane Varelinda - Lengo Karo Banyu

netes banyu moto..
mili nelesi pipi iki
nelongso lorone.. ati iki..
dudu mergo aku.. ora tresno sliramu..
tapi wong tuwomu ra.. wei restu..

trimo wae wong liyo sing di pilihke..
ra popo aku sing ngerasake lorone..

(Chorus)
ibarate lengo karo banyu
tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
yen pancene iki wis takdire..
tak trimo wae.. masio aku
keloro.. lorone ning kene..
trimo wae wong liyo sing di pilihke..
ra popo aku sing ngerasake lorone..

(Chorus)
ibarate lengo karo banyu
tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
yen pancene iki wis takdire..
tak trimo wae.. masio aku
keloro.. lorone ning kene..

ibarate lengo karo banyu
tresnoku tresnomu ora iso nyatu..
yen pancene iki wis takdire..
tak trimo wae.. masio aku
keloro.. loro ning kene..
dudu mergo aku.. ora tresno sliramu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel