Lirik Lagu Imelda Veronika - Iklasne

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Imelda Veronika - Iklasne

ngempet.. loro neng ati
aku.. mbok larani
milih.. dalan liyane
luwih becik.. tak iklasne..

aku.. mung wong sepele
mbok arani.. balungan kere
nanging.. sekuat dodoku
nyonggo loro.. tanpo tresnamu..

Reff :
 mundur alon-alon.. nimbang perih atiku
 gede rosoku.. mbok ijoli karo tatu
 pamer bojo anyar.. didepan mata
 sungguh sakit dalam bercinta..

 cidro gawe lungset.. ati dadine peteng
 dalan anyar.. padang jingglang katon ramai
 terimalah salam pisah.. sugeng ndalu
 kau tercipta bukan untukku..

aku.. mung wong sepele
mbok arani.. balungan kere
nanging.. sekuat dodoku
nyonggo loro.. tanpo tresnamu..

Reff :
 mundur alon-alon.. nimbang perih atiku
 gede rosoku.. mbok ijoli karo tatu
 pamer bojo anyar.. didepan mata
 sungguh sakit dalam bercinta..

 cidro gawe lungset.. ati dadine peteng
 dalan anyar.. padang jingglang katon ramai
 terimalah salam pisah.. sugeng ndalu
 kau tercipta bukan untukku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel