Lirik Lagu Galuh Orlando - Jomblo Riyoyoan (Kendang Kaleng Biskuit)

https://www.afyinfo.com/

Lirik Lagu Galuh Orlando - Jomblo Riyoyoan (Kendang Kaleng Biskuit)

dino ki riyoyoan
aku ndayoh ning omahe mantan
suguhane enak tenan
wafer tanggo sing kalengan
tak buka isi rengginang
asu temenan..

iku ngono ra sepiro cak
aku ndayoh ning omahe tonggo
awale ngobrol barengan
karo ngopi lan rokokan
lah kok takok kapan lamaran
langsung tak guyang..

Reff :
 riyoyo iseh dewe
 kabeh podo karo pasangane
 dadi jomblo bukan gak laku
 tapi ancen gak payu alamak
 tapi ancen gak payu..

dino ki riyoyoan
aku ndayoh ning omahe mantan
 suguhane enak tenan
wafer tanggo sing kalengan
tak buka isi rengginang
asu temenan..

iku ngono ra sepiro cak
aku ndayoh ning omahe tonggo
awale ngobrol barengan
karo ngopi lan rokokan
lah kok takok kapan lamaran
langsung tak guyang..

Reff :
 riyoyo iseh dewe
 kabeh podo karo pasangane
 dadi jomblo bukan gak laku
 tapi ancen gak payu alamak
 tapi ancen gak payu

dino ki riyoyoan
aku ndayoh ning omahe mantan
suguhane enak tenan
wafer tanggo sing kalengan
tak buka isi rengginang
asu temenan..

iku ngono ra sepiro cak
aku ndayoh ning omahe tonggo
awale ngobrol barengan
karo ngopi lan rokokan
lah kok takok kapan lamaran
langsung tak guyang..

Reff :
 riyoyo iseh dewe
 kabeh podo karo pasangane
 dadi jomblo bukan gak laku
 tapi ancen gak payu alamak
 tapi ancen gak payu alamak
 asem ngenes atiku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel